Vernissage x 2, söndag 23 juni

Välkommen på dubbelvernissage, söndag 23 juni kl 13.00

Båtmuseets Vänner arrangerar en spännande dubbelvernissage på Holmöns båtmuseum. Dels invigs sommarens fantastiska sommarutställning: »Under ytan«, där Ann-Mari Simonsson och Kenneth Petersson skapat mäktiga verk med havstema. Dels bjuder vi i rummet intill på en fin liten bonusutställning, där Eva Johansson visar sitt måleri med Holmömotiv. Välkommen, söndag 23 juni klockan 13.00.

Se en glimt av årets sommarutställning på vår Facebooksida:

Under ytan – årets sommarutställning på Holmöns båtmuseum. Ann-Mari Simonsson och Kenneth Petersson har bearbetat sina tankar och sin oro kring det som händer i våra hav. Trä möter keramik på ett sätt som du aldrig sett förut. Du kan, utan kostnad, se utställningen varje dag i sommar – fram till och med 18 augusti. Välkommen!

Publicerat av Holmöns Båtmuseum Söndag 23 juni 2019